Preventie & Educatie

Preventielessen PO & VO

Met ingang van het nieuwe schoolseizoen (2019/2020) wordt de coördinatie van de door de gemeente Barneveld (mede)gefinancierde preventielessen (die nu worden aangeboden door aanbieders als Be Active, Stichting Chris en Voorkom en IrisZorg) uitgevoerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld. Dit doet het CJG in opdracht van de gemeente Barneveld. Dit betekent dat scholen via het CJG preventielessen kunnen aanvragen van verschillende aanbieders. Bekijk de pagina voor praktische informatie en de wijze van aanvraag.

Theatervoorstelling ‘B-Social’

De afgelopen maanden is Artlife druk bezig geweest met het organiseren van de film-theatervoorstelling B-Social Barneveld. Een voorstelling over online weerbaarheid gespeeld door jongeren uit Barneveld, van De Meerwaarde en het JFC.

Vanwege corona hebben we helaas de vorm moeten wijzigen, van de film- en theatervoorstelling is nu een hele film gemaakt. Begin januari 2021 komt deze film uit.

Op de pagina over de theatervoorstelling vind je meer informatie. Alle scholen zijn inmiddels per brief via het CJG geïnformeerd over de aanmeldlink.

Vragen?

Neem bij vragen contact op met Saskia van Gils via 0342-414816 of svangils@cjgbarneveld.nl.