Contact

Centrum voor Jeugd en Gezin

Adres Centrum voor Jeugd & Gezin Barneveld:
Wilhelminastraat 10
3771 AR Barneveld


Voor alle vragen rondom opvoeden en opgroeien, informatie over ons hulpaanbod en wanneer je bij ons binnen kunt lopen, kun je contact opnemen met het CJG via 0342-414816 of info@cjgbarneveld.nl. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag (tot 12:00), donderdag en vrijdag (tot 12:00). Elke ochtend (behalve woensdag) is er een medewerker beschikbaar om inhoudelijk mee te denken. Bekijk de contactpagina voor meer informatie of stel een vraag.

Als er jeugdhulp achter een beschikking nodig is kun je contact opnemen met de gemeentelijke gespreksvoeders. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 140342 en per mail via aanmeldingenjeugd@barneveld.nl.

Consultatiebureau

Het consultatiebureau en de jeugdgezondheidszorg zijn in Barneveld gevestigd op:
Bouwheerstraat 52
3772 AL Barneveld


Je kunt contact opnemen met het consultatiebureau voor het wijzigen of maken van een afspraak. Bekijk de contactpagina van het consultatiebureau voor de contactgegevens en meer informatie.

Direct hulp nodig?

Heeft een kind direct hulp nodig omdat het anders mis gaat? Aarzel niet en bel 0900-9955599. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar. Een medewerker van Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg Gelderland staat je dan te woord. Als dat nodig is, zijn zij binnen een paar uur aanwezig.