Cursus Sterke Stellen

Geplaatst: 6 juni 2019

Foto: Hart op raam getekend

Een relatie gaat niet altijd over rozen. Je moet werk maken van een blijvend goede band met je partner en van een relatie die tegen een stootje kan. Wil je graag werken aan je relatie? Geef je op voor de relatiecursus Sterke Stellen.

Aan de hand van online modules en gezellige bijeenkomsten ga je met je partner in gesprek. De training is bedoeld voor alle stellen in de gemeente Barneveld. Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen hebt. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie het als onderhoud van je relatie. Een kleine investering en je hebt er hopelijk levenslang wat aan. De training wordt gegeven door Elan Barneveld. Bij voldoende animo verzorgt het Centrum voor Jeugd en Gezin een avond over sterk ouderschap in de opvoeding.

Data: De data van de bijeenkomsten zijn 1 april, 13 mei en 10 juni. In maart start de training met een online module. Er is dan nog geen bijeenkomst.
Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: Lunchroom Bij Ilse, Torenplein 29 in Barneveld.
Kosten: €40 pp.
Aanmelden: Via info@elanbarneveld.nl of via 0342-400140.

Meer informatie over de training is te vinden op onze website of op www.ikookvanjou.net

Deze cursus is onderdeel van de campagne 'Maak je hart voor je relatie'. Meer informatie over de campagne is te vinden op de campagnepagina.

Bestanden

Flyer Sterke Stellen PDF, 482,1796875 kB
Vergelijk hulpaanbod