Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
2 kinderen steken 5 vingers op. Ze zitten beide onder de verf

Blog: Geef me de Vijf!

Verschillende medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld vertellen door middel van een blog over hun werk of wat hen bezighoudt. Vandaag is dat Sifra van der Weijde, als ambulant gezinsondersteuner verbonden aan het CJG Barneveld.

Vader met zoon in bos. Alleen de benen en schoenen zijn zichtbaar.

Maatregelen CJG i.v.m. Coronavirus

Wij informeren je, door middel van dit bericht, welke gevolgen (de uitbraak van) het coronavirus heeft voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Een vader leest een boekje voor aan zijn peuter

Campagne Kansrijke start: 'Mamaliefde en papaliefde is...'

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld besteedt de komende periode aandacht aan de landelijke campagne ‘Mamaliefde is…’ en ‘Papaliefde is…’. De campagne roept ouders op om hun zorgen rond bijvoorbeeld financiën, relatie en wonen met hun zorgverlener (zoals huisarts, verloskundige of het CJG Barneveld) te bespreken.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Om goed bereikbaar te zijn voor iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien organiseert het CJG elke werkdag gratis inloopspreekuren. In dit bericht zie je op welke manier je ons kunt bereiken.

Lachende peuter

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Kind op de wip buiten

CJG @Home zoekt vrijwilligers

CJG @Home(voorheen Home-Start) wil een steuntje in de rug bieden aan gezinnen die een lastige periode doormaken. Daarbij zetten vrijwilligers hun eigen ervaring en kwaliteiten in; een luisterend oor, praktische hulp, tijd en aandacht. Door toenemende vraag naar ondersteuning van @Home willen we graag ons vrijwilligersteam uitbreiden.