Najaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Geplaatst: 16 juni 2021

Kind met bril en een doolhof erachter getekend.

Komend najaar organiseert het Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) Barneveld weer verscheidene cursussen en trainingen voor jong en oud.

Komend najaar kun je een gevarieerd aanbod van cursussen, trainingen en workshops verwachten van het CJG Barneveld.

Voor kinderen & jongeren:

  • Workshop 'En de Kinderen Scheiden Mee' (Het zandkastelenprogramma) - Deze workshop wordt aangeboden voor kinderen van 6-12 jaar en voor jongeren van 12 tot 16 jaar.
  • Rots & Water training - Deze training wordt aangeboden voor kinderen van 6-10 jaar (2 trainingen), 11-13 jaar en 12-14 jaar (voor leerlingen van het Van Lodenstein College).
  • Training Omgaan met Emoties - Voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar.
  • Piep zei de Muis Kinderclub - Voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
  • Running Therapie - Voor jongeren van 12-18 jaar.

Voor ouders/verzorgers:

  • Cursus Peuter in Zicht - Voor ouders van kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.
  • Cursus pittige pubers - Voor ouders van kinderen in de puberleeftijd. Wordt aangeboden op het CJG en wordt aangeboden op het Van Lodenstein College.
  • Workshop Samengesteld - Voor ouders van samengestelde gezinnen.

Wil je meer informatie over de inhoud van het aanbod? Twijfel je welke training het beste aansluit bij jou of je kind? Of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Saskia van Gils, coördinator collectieve taken (svangils@cjgbarneveld.nl of 0342-414816).

Vóór aanvang van een training voor kinderen worden ouders en kind uitgenodigd voor een intakegesprek waarbij we samen besluiten of de gekozen training passend is bij de leerdoelen van het kind.

Ons aanbod is in principe alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente Barneveld, in overleg wordt daar soms van afgeweken.

Meer informatie en de wijze van aanmelden is te vinden op onze cursuspagina. Vanaf daar kun je doorklikken naar de desbetreffende cursus, training of workshop.