Menu

Kinderzwerfboek-station CJG geopend ondanks Corona

Geplaatst: 14 april 2020

Kinderzwerfboek-station CJG Barneveld

Ondanks de beperkingen door het Coronavirus, is het kinderzwerfboek-station bij het CJG geopend. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen.

De zwerfboeken kunnen weer ingeleverd worden bij het kinderzwerfboek-station.

Gedurende de gevolgen van het Coronavirus is het belangrijk dat, wanneer u boeken terugbrengt, deze worden gereinigd met water en zeep en droog worden teruggelegd.

Is je kind door zijn of haar leesboeken heen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het CJG. Je vindt het kinderzwerfboek-station in de wachtruimte van het CJG, tegenover het consultatiebureau.

Heb je nog ongebruikte kinderboeken liggen waar je niets meer mee doet? Dan kun je ze ook inleveren bij het kinderzwerfboek-station. Bij de balie van het CJG is een roze krat te vinden, waar je de boeken kunt inleveren. Wij voorzien ze vervolgens van een sticker, en plaatsen hem in het station zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Wil je bij het doneren van boeken ook rekening houden met de zojuist omschreven hygiƫne maatregelen? Bedankt!

Vergelijk hulpaanbod