Maatregelen CJG i.v.m. Coronavirus

Geplaatst: 18 mei 2021

Vader met zoon in bos. Alleen de benen en schoenen zijn zichtbaar.

Wij informeren je, door middel van dit bericht, welke gevolgen (de uitbraak van) het coronavirus heeft voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Cursussen, trainingen & activiteiten

Vanwege de huidige maatregelen, is er besloten om voornamelijk alle trainingen voor kinderen doorgang te laten vinden. Een aantal cursussen voor volwassenen zal digitaal plaatsvinden of is geannuleerd. Als je jezelf hebt opgegeven voor een cursus, wordt je daarvan op de hoogte gesteld.

Ondersteuning van gezinnen en gesprekken met kinderen en jongeren

Voor wat betreft de ondersteuning van gezinnen en de gesprekken met kinderen en jongeren geven de huidige maatregelen mogelijkheden tot fysieke afspraken, met de normen van het RIVM als uitgangspunt. De medewerkers van het CJG gaan hier op verschillende wijze mee om. Je wordt hierover benaderd door de betreffende medewerker.

Inloopspreekuren

Vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen is het met ingang van 15 december enkel telefonisch mogelijk om het CJG te raadplegen. Dit kan elke ochtend (behalve woensdag) van 09:00 - 12:00. Je kunt ons bereiken via 0342-414816 of info@cjgbarneveld.nl.