Maatregelen CJG i.v.m. Coronavirus

Geplaatst: 19 oktober 2020

Logo CJG op brief

Wij informeren je, door middel van dit bericht, welke gevolgen (de uitbraak van) het coronavirus heeft voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Cursussen, trainingen & activiteiten

Vanwege de huidige maatregelen, hebben we besloten dit najaar enkel de Rots & Water groepen en de training 'Omgaan met emoties' aan te bieden voor kinderen. De cursussen die gepland stonden voor ouders zijn vooralsnog alleen geannuleerd. Via de website houden wij je op de hoogte voor eventueel nieuw aanbod in de komende periode.

Ondersteuning van gezinnen en gesprekken met kinderen en jongeren

Voor wat betreft de ondersteuning van gezinnen en de gesprekken met kinderen en jongeren geven de huidige maatregelen mogelijkheden tot fysieke afspraken, met de normen van het RIVM als uitgangspunt. De medewerkers van het CJG gaan hier op verschillende wijze mee om. Je wordt hierover benaderd door de betreffende medewerker.

Inloopspreekuren

Vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen wordt er met ingang van 29 september enkel op afspraak gewerkt bij de inloopspreekuren. Je kunt hier telefonisch via 0342-414816 of per mail via info@cjgbarneveld.nl een afspraak voor maken.

Vergelijk hulpaanbod