Lezing Colette de Bruin: ‘De aanpak bij autisme! Van probleem naar oplossing.’

Geplaatst: 15 februari 2021

Foto: 2 kinderen die met verf spelen en een high five willen geven

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld organiseert een boeiende lezing van autisme-deskundige Colette de Bruin (zij is onder andere bekend van de Geef me de 5-methode).

Vanuit de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de neurobiologie wordt in het boek ‘Dit is autisme! Van hersenverwerking tot gedrag’ duidelijk uitgelegd hoe de informatieverwerking van iemand met ASS verloopt. Door eerst te kijken naar oorzaak leer je autisme begrijpen, net als het gedrag dat hierbij hoort. Met herkenbare voorbeelden en praktische oplossingen geeft Colette de Bruin je tijdens deze lezing concrete tips voor de omgang met iemand met autisme. Zo ga je tijdens deze lezing van probleem naar oplossing. Een lezing voor iedereen die dagelijks omgaat met iemand met autisme is dit een eyeopener met tools die je daarna direct kunt inzetten. En met succes, want het is bekend dat alle kinderen gebaat zijn bij de Geef me de 5-methodiek.

De lezing is bedoeld voor professionals van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang én ouders van 0-12-jarigen.

Praktische informatie
Datum: Vanwege het Coronavirus wordt deze avond wederom verschoven. Ditmaal naar het najaar van 2021. Exacte data volgen later en worden op de website gecommuniceerd.
Tijd: 19.00-21.00 (Onder voorbehoud)
Locatie: De Meerwaarde - Rietberglaan 6 in Barneveld (Locatie is onder voorbehoud).
Kosten: Geen.
Aanmelden: In verband met het coronavirus en de maatregelen omtrent groepen is de inschrijving voor de lezing (voorlopig) gesloten. Wanneer er meer duidelijkheid is over de datum, locatie en het aantal toegestane gasten, zal de inschrijving op een later moment weer opengaan. Dit wordt gecommuniceerd via deze pagina.

Vergelijk hulpaanbod