Workshop 'De kinderen scheiden mee..' voor kinderen en jongeren van 6-17 jaar

Geplaatst: 9 oktober 2019

Logo: De Kinderen Scheiden Mee

In een speciaal op leeftijdsgroepen afgestemd programma van één ochtend of middag leren de kinderen beter begrijpen wat er gebeurt bij scheiding en hoe ze daar mee om kunnen gaan.

Het programma is preventief omdat het problemen op de langere termijn voorkomt en/of vermindert. Herkenning en erkenning onderling staat centraal. Het is fijn om te kunnen praten en te kunnen delen over wat je vindt en voelt. Kinderen en jongeren kunnen meedoen als hun ouders met de scheiding bezig zijn, maar ook als het nog maar kort of al langer geleden is.

Voorafgaand aan de workshop is er een informatiebijeenkomst voor ouders waarbij u meer uitleg krijgt over de workshop en u handvatten krijgt aangereikt hoe u uw kind zo goed mogelijk kan helpen in of na het scheidingsproces.

Bekijk de website van De Kinderen Scheiden Mee voor meer informatie over het programma. De medewerkers van het CJG zijn erkend coach van deze methode.

In het voorjaar van 2020 worden de volgende workshops aangeboden. Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat te vinden is via onderstaande links.

6-7 jaar:

8-10 jaar:

11-13 jaar: