CJG Connect zoekt een nieuw vrijwilligersgezin

Geplaatst: 17 juli 2019

CJG Connect zoekt 4 nieuwe vrijwilligersgezinnen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld is op zoek naar een nieuw vrijwilligersgezin voor CJG Connect. Een vrijwilligersgezin zet voor een kortere of langere periode op afgesproken tijden de deur open voor een kind dat een betrouwbare en gezellige plek nodig heeft.

Een warm hart voor kinderen
Het CJG Barneveld ondersteunt kinderen, jongeren en gezinnen. Hierbij wordt, als dat mogelijk is, ook het netwerk als steun voor het gezin betrokken. Als geen of onvoldoende beroep op een netwerk kan worden gedaan, biedt CJG Connect de mogelijkheid om gebruik te maken van de inzet van een vrijwilligersgezin. Zo’n gezin heeft zelf een stabiele thuissituatie en zet voor een kortere, of langere, periode de deur open voor een kind dat dit nodig heeft. De frequentie en de tijdsduur van deze opvang worden in onderling overleg afgestemd. Het CJG Barneveld vraagt geen hulpverleningskennis, maar het bieden van een betrouwbare en gezellige plek; mensen met een warm hart voor kinderen.

Gastgezin gezocht voor een jongen van 6 jaar
Voor een jongen van 6 is CJG Connect op zoek naar een gezin/echtpaar waar hij 1x in de maand op zaterdagmiddag welkom is. Hij houdt van buiten spelen, fietsen een spelletje doen. Heb je een warm hart voor kinderen en tijd en aandacht voor deze jongen?

Hoe word je vrijwilligersgezin?
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en mogelijkheden als vrijwilligersgezin en wordt uitgelegd hoe het vrijwilligerswerk binnen het CJG is georganiseerd.

De coördinator van CJG Connect zorgt voor de begeleiding van het vrijwilligersgezin.

Belangstelling? Meld je aan
Wie enthousiast is geworden en zich graag als vrijwilliger(sgezin) bij het CJG Barneveld wil aanmelden, kan contact opnemen met Ina van der Giessen, coördinator CJG Connect. Zij is te bereiken via 06-23411081 of per e-mail: vrijwilligers@cjgbarneveld.nl.