CJG Connect zoekt 5 nieuwe vrijwilligersgezinnen

Geplaatst: 1 juli 2019

CJG Connect zoekt 4 nieuwe vrijwilligersgezinnen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld is op zoek naar nieuwe vrijwilligers(gezinnen) voor CJG-Connect. Een vrijwilligersgezin zet voor een kortere of langere periode op afgesproken tijden de deur open voor een kind dat een betrouwbare en gezellige plek nodig heeft.

Een warm hart voor kinderen
Het CJG Barneveld ondersteunt kinderen, jongeren en gezinnen. Hierbij wordt, als dat mogelijk is, ook het netwerk als steun voor het gezin betrokken. Als geen of onvoldoende beroep op een netwerk kan worden gedaan, biedt CJG Connect de mogelijkheid om gebruik te maken van de inzet van een vrijwilligersgezin. Zo’n gezin heeft zelf een stabiele thuissituatie en zet voor een kortere, of langere, periode de deur open voor een kind dat dit nodig heeft. De frequentie en de tijdsduur van deze opvang worden in onderling overleg afgestemd. Het CJG Barneveld vraagt geen hulpverleningskennis, maar het bieden van een betrouwbare en gezellige plek; mensen met een warm hart voor kinderen.

1. Gastgezin gezocht voor een jongen van 6 jaar
Voor een jongen van 6 is CJG Connect op zoek naar een gezin/echtpaar waar hij 1x in de maand op zaterdagmiddag welkom is. Hij houdt van buiten spelen, fietsen een spelletje doen. Heb je een warm hart voor kinderen en tijd en aandacht voor deze jongen?

2. 10 jarige jongen zoekt een gastgezin
Voor een jongen van 10 jaar zijn we op zoek naar een gezin/echtpaar waar hij 1 x in de 3 weken op woensdagmiddag welkom is. Hij houdt van computeren, een spelletje doen, bakken en voetballen. Hij is een gezellige pratter en heeft interesse voor techniek. Heb je een warm hart voor kinderen en de tijd om af en toe een Opa of Oma voor deze jongen te zijn?

3. Logeergezin gezocht voor een meisje van 8
Voor een meisje van 8 jaar uit Barneveld is CJG Connect op zoek naar een gezin waar ze 1x in de maand mag logeren. Ze houdt van knutselen en speelt graag buiten. Heb je een warm hart voor kinderen en kan je dit meisje een gezellige plek bieden binnen jou gezin?

4. Gastgezin gezocht voor een jongen van 8
Voor een jongen van 8 jaar uit Barneveld is CJG Connect op zoek naar een gezin waar hij van vrijdagmiddag tot zaterdagochtend welkom is. Het is een gezellige en sportieve jongen die graag buiten speelt. Voetbal spelen/kijken en bouwen met lego doet hij graag. Heb je een warm hart voor kinderen en kan je deze jongen een gezellige plek bieden binnen jou gezin? Iedere week of om de week? Is een andere dag wel mogelijk? Ik kom heel graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

5. Gastgezin gezocht voor 2 tienermeiden van 12
Voor 2 tienermeiden van 12 jaar is CJG Connect op zoek naar een gezin/echtpaar in Barneveld of directe omgeving. Een plek waar ze van vrijdagmiddag/avond tot zaterdagochtend welkom zijn. 2 gezellige, leuke en sportieve meiden. Ze houden van lezen, bakken, koken, bordspellen, winkelen en zwemmen. Heb je een warm hart voor tieners en zijn ze welkom in jou gezin? iedere week of om de week? Is een andere dag wel mogelijk? Ik kom heel graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe word je vrijwilligersgezin?
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en mogelijkheden als vrijwilligersgezin en wordt uitgelegd hoe het vrijwilligerswerk binnen het CJG is georganiseerd.

De coördinator van CJG Connect zorgt voor de begeleiding van het vrijwilligersgezin.

Belangstelling? Meld je aan
Wie enthousiast is geworden en zich graag als vrijwilliger(sgezin) bij het CJG Barneveld wil aanmelden, kan contact opnemen met Ina van der Giessen, coördinator CJG Connect. Zij is te bereiken via 06-23411081 of per e-mail: vrijwilligers@cjgbarneveld.nl.