Geef me de vijf - Verdiepingscursus

Geplaatst: 5 juni 2019

Foto: 2 kinderen die met verf spelen en een high five willen geven

Je hebt de ‘Geef me de 5 Basiscursus’ gevolgd. Je weet wat de oorzaak is van gedrag dat jouw kind met autisme laat zien en kent de basisvaardigheden voor positief contact en het voorkomen van ongewenst gedrag. Nu wil je meer! Dan is deze cursus iets voor jou.

In de ‘Geef me de 5 Verdiepingscursus gaan we dieper in op de ‘Geef me de 5-methodiek’ en auti-communicatie en leer je hoe je nog meer structuur en duidelijkheid kunt bieden.

Strijd en conflicten worden verleden tijd. Rust, nieuwe vaardigheden aanleren en meer grip op de wereld komen daarvoor in de plaats. Met deze cursus vorm jij de brug naar ontwikkeling van persoonsafhankelijk naar structuurafhankelijk naar zelfstandig.

Door de mix van theorie, video’s en oefeningen ga je na elke cursusdag naar huis met praktische tips die je direct kunt toepassen. Thuis én op andere plaatsen.

Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor interactie en persoonlijke vragen. Na iedere cursusdag krijg je de opdracht om thuis of op je werkplek bepaalde situaties te filmen. De tweede, derde en vierde dag beginnen we met deze video’s en praktijkvoorbeelden. Zo leer je van elkaar, krijg je tips op maat en wordt de theorie gekoppeld aan jouw eigen praktijk. Je merkt gelijk verschil.

Praktische informatie
Wanneer er een nieuwe verdiepingscursus wordt aangeboden, wordt dit gecommuniceerd via deze pagina.

Vergelijk hulpaanbod