Menu

Nieuws

Zoek in resultaten
Filter resultaten
Inloopspreekuur

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Elke werkdag (behalve op woensdag) van 9.00-12.00 is er een inloopspreekuur in het CJG in Barneveld. Ook Voorthuizen en Kootwijkerbroek bieden wekelijks een spreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht met al je vragen over opvoeden, opgroeien en gezinsondersteuning.

Najaarsaanbod Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Najaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Komend najaar verzorgt het CJG Barneveld weer veel cursussen en trainingen voor jong en oud!

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

'Het CJG Barneveld zet zich in voor sterke relaties'

'Het CJG Barneveld zet zich in voor sterke relaties'

Het Nederlands Dagblad publiceerde onlangs een artikel over het voorkomen van echtscheidingen. Directeur van het CJG, Karina van Triest, vertelde wat het CJG doet rondom dit thema.

CJG Connect zoekt 4 nieuwe vrijwilligersgezinnen

CJG Connect zoekt 4 nieuwe vrijwilligersgezinnen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld is op zoek naar nieuwe vrijwilligers(gezinnen) voor CJG-Connect. Een vrijwilligersgezin zet voor een kortere of langere periode op afgesproken tijden de deur open voor een kind dat een betrouwbare en gezellige plek nodig heeft.

Blog - Opvoeden een Makkie!

Blog - Opvoeden een Makkie!

Verschillende medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld vertellen door middel van een blog over hun werk of wat hen bezighoudt. Vandaag is dat Arjan Kim, als ambulant werker en schoolmaatschappelijk werker ISK (Internationale Schakelklas) verbonden aan het CJG Barneveld.

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Niet Pluis

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

Aanpak Jeugdobesitas in Barneveld

Aanpak Jeugdobesitas in Barneveld

Jeugdobesitas is een toenemend probleem, de aanpak ervan staat hoog op de politieke agenda in Barneveld. Op dit moment is er een regiegroep jeugdobesitas actief in Barneveld.

MDO

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Sinds dit voorjaar is het project vroegsignalering gestart in Barneveld. Doel van dit project is om vroegtijdig zorgen te kunnen bespreken over het opgroeien van kinderen in de leeftijd van 0- 4 jaar. Dit wordt onder meer gedaan door het Multidisciplinair overleg Jonge Kind dat maandelijks wordt gehouden.