Agenda

MaDiWoDoVrZaZo
 010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

kookgroepje

  26 januari 2021
Tijdens het kookgroepje wordt met de groep een lekkere maaltijd gemaakt en wordt er daarna gezellig samen gegeten.

Lees meer
Geef me de Vijf - Basiscursus

Geef me de Vijf - Basiscursus

   1 februari 2021
DE CURSUS IS VOL. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld organiseert opnieuw een vierdaagse cursus voor ouders van kinderen met een...

Lees meer

Nieuws en Blogs

Een kleuter speelt met een telefoon

Jongetje van 5 zoekt een vrijwilliger(echtpaar)

CJG Connect is op zoek een vrijwilliger/echtpaar voor een 5-jarige jongen. De ouders van deze jongen zijn gescheiden. Vader en zoon willen elkaar graag 1x in de week(1,5 uur) ontmoeten. Er wordt gezocht naar een vrijwilliger/echtpaar die hierbij wil ondersteunen.

Rek met folders van het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het CJG is verhuisd!

Op 1 januari bestaat het Centrum voor Jeugd & Gezin Barneveld 5 jaar. Op tal van manieren hebben we onze activiteiten, gericht op opgroeien, opvoeden en gezinsondersteuning, uitgebreid. Door de groei van het CJG werd ons adres aan de Bouwheerstraat langzamerhand te klein.

Een lachende vrouw

Blog: Mom-Shaming

Verschillende medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld vertellen door middel van een blog over hun werk of wat hen bezighoudt. Deze keer is dat Hanneke van der Lede, als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan het CJG Barneveld.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Om goed bereikbaar te zijn voor iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien organiseert het CJG elke werkdag gratis inloopspreekuren. In dit bericht zie je op welke manier je ons kunt bereiken.

Lachende peuter

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Kind op de wip buiten

CJG @Home zoekt vrijwilligers

CJG @Home(voorheen Home-Start) wil een steuntje in de rug bieden aan gezinnen die een lastige periode doormaken. Daarbij zetten vrijwilligers hun eigen ervaring en kwaliteiten in; een luisterend oor, praktische hulp, tijd en aandacht. Door toenemende vraag naar ondersteuning van @Home willen we graag ons vrijwilligersteam uitbreiden.

Foto: Twee kinderen worden voorgelezen door een ouder.

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Het MDO is een maandelijks overleg waarin jonge kinderen (van 0 tot 4 jaar) worden besproken om-dat bijvoorbeeld ouders vragen of zorgen hebben op het gebied van opgroeien en opvoeden.

Logo: Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

Logo Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Logo: Niet Pluis? Komt in Actie!

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

Vergelijk hulpaanbod