MaDiWoDoVrZaZo
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Spelgroep kinderen verstandelijke beperking

  30 november 2020
De spelgroep is speciaal voor kinderen met een verstandelijke beperking en vindt plaats op zorgboerderij Eck-stra. Een deel van de tijd zullen er...

Lees meer

kookgroepje

   1 december 2020
Tijdens het kookgroepje wordt met de groep een lekkere maaltijd gemaakt en wordt er daarna gezellig samen gegeten.

Lees meer
Ontmoetingsochtenden voor ouders van jonge kinderen Voorthuizen

Ontmoetingsochtenden voor ouders van jonge kinderen Voorthuizen

   2 december 2020
Tijdens de ontmoetingsochtend kun je binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een gesprekje met andere ouders en met jouw vragen op het...

Lees meer

Borstvoedingscursus

   3 december 2020
De bijeenkomsten zijn van 19.30 –  21.30 uur in Medisch Centrum de Burgt, 2e verdieping. De cursus is 2 avonden. De eerste avond is op de...

Lees meer
2 jongeren zitten op een trap en kijken naar een telefoon

Blog: Junkie

Verschillende medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld vertellen door middel van een blog over hun werk of wat hen bezighoudt. Deze keer is dat Arjan Kim, als ambulant gezinsbegeleider en schoolmaatschappelijk werker ISK verbonden aan het CJG Barneveld.

Kind zittend op bed met handen in het gezicht. De handen bedekken de ogen.

Week tegen Kindermishandeling 2020

Van 16 t/m 22 november is het de week tegen kindermishandeling. De gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel besteden samen aandacht aan deze week.

Logo CJG op brief

Maatregelen CJG i.v.m. Coronavirus

Wij informeren je, door middel van dit bericht, welke gevolgen (de uitbraak van) het coronavirus heeft voor de dienstverlening van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Om goed bereikbaar te zijn voor iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien organiseert het CJG elke werkdag gratis inloopspreekuren. Hieronder zie je op welke manier je ons kunt bereiken.

Peuter spelend in bladeren

Najaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Komend najaar organiseert het CJG Barneveld de volgende cursussen en trainingen.

Kinderen met CJG Logo

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Een bijna lege ballon ligt als zwerfafval op de grond

Rij ballonvrij! – de gevaren van lachgas in het verkeer

Jongerenorganisatie TeamAlert start campagne tegen lachgasgebruik achter het stuur

Kind op de wip buiten

CJG @Home zoekt vrijwilligers

CJG @Home(voorheen Home-Start) wil een steuntje in de rug bieden aan gezinnen die een lastige periode doormaken. Daarbij zetten vrijwilligers hun eigen ervaring en kwaliteiten in; een luisterend oor, praktische hulp, tijd en aandacht. Door toenemende vraag naar ondersteuning van @Home willen we graag ons vrijwilligersteam uitbreiden.

Logo Be Active

Be Active Gemeente Barneveld

Be Active Gemeente Barneveld organiseert gedurende het jaar verschillende sport-, spel- en beweegactiviteiten voor jong en oud!

Foto: Twee kinderen worden voorgelezen door een ouder.

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Het MDO is een maandelijks overleg waarin jonge kinderen (van 0 tot 4 jaar) worden besproken om-dat bijvoorbeeld ouders vragen of zorgen hebben op het gebied van opgroeien en opvoeden.

Logo: Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

Logo Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Logo: Niet Pluis? Komt in Actie!

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

Vergelijk hulpaanbod