Menu
MaDiWoDoVrZaZo
 0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Kidsfit

  21 februari 2020
Kidsfit is een multidisciplinair beweegprogramma voor kinderen met overgewicht, waarbij wordt gewerkt aan de volgende drie pijlers: Lichamelijke...

Lees meer

BereFit

  21 februari 2020
BereFit is een beweegprogramma voor kinderen van 4 t/m 7 jaar met overgewicht. Het programma duurt 12 weken, waarin uw kind met behulp van leuke...

Lees meer

Spelgroep kinderen verstandelijke beperking

  24 februari 2020
De spelgroep is speciaal voor kinderen met een verstandelijke beperking en vindt plaats op zorgboerderij Eck-stra. Een deel van de tijd zullen er...

Lees meer

kookgroepje

  25 februari 2020
Tijdens het kookgroepje wordt met de groep een lekkere maaltijd gemaakt en wordt er daarna gezellig samen gegeten.

Lees meer
Meisje fietsend langs een bloemenveld

Voorjaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Komend voorjaar verzorgt het CJG Barneveld weer veel cursussen en trainingen voor jong en oud!

Kinderen met CJG Logo

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Elke werkdag (behalve op woensdag en tijdens vakanties) van 9.00-12.00 is er een inloopspreekuur in het CJG in Barneveld.

Foto: Telefoon in de hand

CJG gesloten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie (24-28 februari) is het CJG gesloten. In deze periode zijn er geen inloopspreekuren. Wel is er iedere dag tussen 09:00 en 12:00 een telefonische achterwacht.

Zwart-witfoto van een brandende sigaret

Ook als je alleen buiten rookt, rookt je kind mee

Via derdehands rook: giftige deeltjes op huid, kleding en meubels.

Kind op de wip buiten

CJG @Home zoekt vrijwilligers

CJG @Home(voorheen Home-Start) wil een steuntje in de rug bieden aan gezinnen die een lastige periode doormaken. Daarbij zetten vrijwilligers hun eigen ervaring en kwaliteiten in; een luisterend oor, praktische hulp, tijd en aandacht. Door toenemende vraag naar ondersteuning van @Home willen we graag ons vrijwilligersteam uitbreiden.

Een meisje zit op een bed terwijl ze een tablet bedient

Kabinet wil Kijkwijzer voor YouTube-kanalen

Leeftijdsicoontjes en waarschuwingen voor geweld, drugs of seks moeten kinderen gaan beschermen.

Lachend kopje koffie

Het CJG zoekt ambulant (gezins)ondersteuners en sociotherapeut voor de observatieklas

Stichting CJG Barneveld is een lokale organisatie voor alle vragen op het gebied van gezondheid, ontwikkeling en opvoeding van kinderen van 9 maanden tot 18 jaar.

Foto Laptop

Alleenstaande moeders uit Barneveld opgelet!

Momenteel wordt er, door een student vanuit Welzijn Barneveld, onderzoek gedaan naar de ondersteuningsbehoefte van alleenstaande moeders.

Logo Be Active

Be Active Gemeente Barneveld

Be Active Gemeente Barneveld organiseert gedurende het jaar verschillende sport-, spel- en beweegactiviteiten voor jong en oud!

Logo Centrum voor jeugd en gezin op briefpapier

Blog: Kudos voor je ouders!

Verschillende medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld vertellen door middel van een blog over hun werk of wat hen bezighoudt. Vandaag is dat Arjan Kim, als ambulant hulpverlener en schoolmaatschappelijk werker van de ISK (Internationale Schakelklas) verbonden aan het CJG Barneveld.

Foto: Twee kinderen worden voorgelezen door een ouder.

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Het MDO is een maandelijks overleg waarin jonge kinderen (van 0 tot 4 jaar) worden besproken om-dat bijvoorbeeld ouders vragen of zorgen hebben op het gebied van opgroeien en opvoeden.

Logo: Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

Logo Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Logo: Niet Pluis? Komt in Actie!

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

Vergelijk hulpaanbod