MaDiWoDoVrZaZo
 010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

ZwangerTotaal

  31 oktober 2019
Actief bewegen én weten hoe je je lichaam moet belasten staat daarom centraal in de groepsprogramma's van ZwangerTotaal.

Lees meer
Pittige Pubers bij CJG Barneveld

Pittige Pubers bij CJG Barneveld

  31 oktober 2019
De cursus is vol. Opgroeiende tieners hebben baat bij veel liefde maar hoe kunt u uw kind weer bereiken als hij of zij in een afwerende houding...

Lees meer

BereFit

  31 oktober 2019
BereFit is een beweegprogramma voor kinderen van 4 t/m 7 jaar met overgewicht. Het programma duurt 12 weken, waarin uw kind met behulp van leuke...

Lees meer

Kidsfit

  31 oktober 2019
Kidsfit is een multidisciplinair beweegprogramma voor kinderen met overgewicht, waarbij wordt gewerkt aan de volgende drie pijlers: Lichamelijke...

Lees meer
Voetballende jongen

CJG Connect zoekt nieuwe vrijwilligersgezinnen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld is op zoek naar nieuwe vrijwilligersgezinnen voor CJG Connect. Een vrijwilligersgezin zet voor een kortere of langere periode op afgesproken tijden de deur open voor een kind dat een betrouwbare en gezellige plek nodig heeft.

Kinderen met CJG Logo

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Elke werkdag (behalve op woensdag en tijdens vakanties) van 9.00-12.00 is er een inloopspreekuur in het CJG in Barneveld.

2 jongeren op een fietspad met gevallen bladeren op de weg.

Najaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Komend najaar verzorgt het CJG Barneveld weer veel cursussen en trainingen voor jong en oud!

Foto van ouders die met een kind in de moestuin werken

Tips voor duurzaam opvoeden

5 groene tips voor bewuste ouders.

Foto van een slapende baby.

De 4 van veilig slapen

Zwanger? Net vader of moeder geworden? Dit zijn de 4 belangrijkste regels om ervoor te zorgen dat jouw kind veilig slaapt.

Logo: Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

Logo Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Logo: Niet Pluis? Komt in Actie!

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

Foto: Twee kinderen worden voorgelezen door een ouder.

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Sinds dit voorjaar is het project vroegsignalering gestart in Barneveld. Doel van dit project is om vroegtijdig zorgen te kunnen bespreken over het opgroeien van kinderen in de leeftijd van 0- 4 jaar. Dit wordt onder meer gedaan door het Multidisciplinair overleg Jonge Kind dat maandelijks wordt gehouden.