MaDiWoDoVrZaZo
 0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ontmoetingsochtenden voor ouders van jonge kinderen Voorthuizen

Ontmoetingsochtenden voor ouders van jonge kinderen Voorthuizen

  18 september 2019
Tijdens de ontmoetingsochtend kun je binnenlopen voor een kopje koffie of thee, een gesprekje met andere ouders en met jouw vragen op het...

Rots en Water Training 6-10 jaar - Barneveld

Rots en Water Training 6-10 jaar - Barneveld

  18 september 2019
DE TRAINING IS VOLGEBOEKT. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. Ben je snel boos? Vind je nieuwe vrienden maken moeilijk? Wil je stevig in je schoenen...

Jij bent uniek!

  18 september 2019
Vind je het lastig om nee te zeggen? Wil je beter om kunnen gaan met kritiek? Wil je steviger in je schoenen staan? En leren om beter je grenzen...

Vrouwen met talent

  18 september 2019
Iedereen heeft gaven en talenten gekregen van God. Maar hoe weet je wat jouw talenten zijn? En hoe kun je die inzetten? Deze en andere serieuze...

Hulpaanbod CJG Barneveld

Hulpaanbod CJG Barneveld

Het CJG Barneveld biedt op verschillende manieren hulp aan kind en gezin. We ondersteunen graag wanneer er vragen zijn over opgroeien en opvoeden. Op zoek naar hulp? Bekijk welk aanbod bij jou past.

Foto: Vrouw opent deur van spreekkamer

Elke werkdag gratis inloopspreekuur

Elke werkdag (behalve op woensdag en tijdens vakanties) van 9.00-12.00 is er een inloopspreekuur in het CJG in Barneveld.

Najaarsaanbod Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Najaarsoverzicht Cursussen & Trainingen CJG Barneveld

Komend najaar verzorgt het CJG Barneveld weer veel cursussen en trainingen voor jong en oud!

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Campagne 'Maak je hart voor je relatie'

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Om echtscheidingen te voorkomen óf de gevolgen ervan zo veel mogelijk te beperken, is de campagne 'Maak je hart voor je relatie' in het leven geroepen.

Foto van een kleuter die een boek leest.

Kleutertoets voorspelt achterstand niet goed

Kleutertoetsen zijn niet betrouwbaar bij het voorspellen van achterstanden met taal of rekenen op latere leeftijd.

Uitnodiging: Inloopochtend Home-Start

Uitnodiging: Inloopochtend Home-Start

Op 16 oktober om 10:00 wordt er in Perron 16 (Smidsplein 16) in Voorthuizen een Inloopochtend georganiseerd. Het thema van de ochtend is: Schermpjes? Schermtijd? Helemaal niet? Soms? Of gewoon doen?

Foto van een moeder die samen met haar dochter aan het koken is

Zo overleef je de ‘lust-ik-niet fase’

Hoe krijg je een dwarse peuter toch uiteindelijk aan de worteltjes of witlof? Het Voedingscentrum heeft nuttige video’s waarmee je de ‘lust-ik-niet fase’ doorkomt.

CJG Medewerkers getraind in de methode: "De kinderen scheiden mee"

CJG Medewerkers getraind in de methode "De kinderen scheiden mee"

Vorige week zijn alle schoolmaatschappelijk werkers en ambulant gezinsondersteuners getraind in het programma "De kinderen scheiden mee", het zandkastelenprogramma. Een preventief programma dat wordt aangeboden om kinderen van ouders in scheiding de extra aandacht te geven die zij zo hard nodig hebben.

CJG Connect zoekt 4 nieuwe vrijwilligersgezinnen

CJG Connect zoekt een nieuw vrijwilligersgezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld is op zoek naar een nieuw vrijwilligersgezin voor CJG Connect. Een vrijwilligersgezin zet voor een kortere of langere periode op afgesproken tijden de deur open voor een kind dat een betrouwbare en gezellige plek nodig heeft.

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Kinderzwerfboek-station bij het CJG Barneveld

Sinds juni 2018 heeft het CJG een Kinderzwerfboek-station, een kast met kinderzwerfboeken. Het idee van Kinderzwerfboek is eenvoudig: kinderboeken met een zwerfsticker mogen (gratis) meegenomen worden om te lezen. Daarna laat je het boek weer verder zwerven.

Niet Pluis

Signaleren Niet Pluis

Onze samenleving is de laatste jaren flink veranderd. Voor het bieden van informele ondersteuning aan (kwetsbare) mensen wordt meer en meer een beroep gedaan op de directe omgeving (familie, buren, collega’s, vrienden, bekenden, vrijwilligers, teamleden van de sportvereniging, koorleden o.i.d.)

MDO

Multidisciplinair overleg Jonge Kind

Sinds dit voorjaar is het project vroegsignalering gestart in Barneveld. Doel van dit project is om vroegtijdig zorgen te kunnen bespreken over het opgroeien van kinderen in de leeftijd van 0- 4 jaar. Dit wordt onder meer gedaan door het Multidisciplinair overleg Jonge Kind dat maandelijks wordt gehouden.